STIRI

LIFESTYLE

Vedetele care au cerut ajutor de la Guvern în pandemie publică, de Sărbători, poze din destinații exotice. Loredana și Delia, în Mexic și Zanzibar

04/01/2021 - 11:02

Mai multi artiști din cei care au semnat scrisoarea prin care solicită includerea în schema de ajutor de stat pentru a veni în sprijinul sectorului cultural, au publicat pe rețelele de socializare imagini din destinații exotice, precum Mexic, Tanzania sau Dubai, anunță ziare.com.

În urma cu cinci zile, artista Delia, una dintre persoanele care au semnat scrisoarea adresată Ministerului Culturii, a publicat pe Instagram imagini de pe plaja insulei Mnemba, situată în arhipelagul Zanzibar, din Tanzania.Artista a distribuit și videoclipuri cu populația insulei, îmbrăcată în costume specifice colorate, cu părul împletit și sandale în picioare.Loreada Groza se afla zilele acestea în localitatea Tulum, situată în Peninsula Yucatan din Mexic, un punct turistic renumit pentru ruinele maya.Vedeta a publicat imagini și videoclipuri din timpul călătoriei cu avionul până în Mexic. Ajunsă la destinație, aceasta le-a arătat fanilor imagini de pe plajă și de la petrecerea la care a participat.

(...)

Sursa: Ziare.com

#Delia #Loredana Groza #Tanzania #Mexic #vacanțe exotice #Ministerul Culturii #scrisoareShare with: