STIRI

SOCIAL

Victor Ciutacu: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news”

01/05/2021 - 14:00

Victor Ciutacu şi-a povestit o zi de muncă. „Munca mea începe când mă trezesc, când mă uit pe lista de invitați. Încerc să găsesc variante noi, adaptate momentului pe care îl trăim. Venisem inițial cu ideea stupidă să chemi invitați în fiecare zi în funcție de ce se întâmplă. Nu merge, tată! La câte televiziuni sunt, toți sunt rezervați cu o săptămână înainte. În primul rând, mă uit să văd în ce măsură se potrivesc invitații pe care îi am deja confirmați cu subiectele care mi se par mie de interes. Încep să-mi fac idei de emisiune, rup toate site-urile, mă uit peste tot și încerc să mă diferențiez. Dacă facem toți același lucru… Reorientează-te, rupe telefoane, caută, sună alți oameni. Totul se transpune într-un e-mail pe care îl trimit celor cu care lucrez la facerea emisiunii. După, alte telefoane. Unii au idei și schimbăm iar desfășurătorul. Căutăm alți oameni. Pe la 17.00, ajung la muncă. Ne întâlnim iar și decidem. În acest timp, se lucrează materialele, alea nu se fac singure”, a spus Victor Ciutacu în cadrul interviului acordat DCNewsTV.


Victor Ciutacu, reacţie excepţională pe marginea scandalului de la Spitalul Foişor: „Mă mir că nu i-au amendat pe bolnavii evacuaţi, că erau afară după ora 20”


„Spre exemplu, multe materiale se pierd, pentru că începe altceva, iar a doua zi mai e sau nu mai e valabil. Totul se schimbă”, a mai zis Victor Ciutacu.Alte ArticoleCristian Tudor Popescu a primit un cadou de Paşte de la şeful ...Mesaje de Paşte 2021 frumoase pentru cei dragiLumina Sfântă de la Ierusalim 2021. Miracolul Focului Sfânt ...


„Nu e așa de simplu cum pare! La un material de trei minute s-a muncit ca la balamuc! Când suntem convinși că emisia va decurge așa cum am stabilit noi, constatăm la 20.30 că se întâmplă nu știu ce nenorocire”, a continuat Victor Ciutacu.


„Ziua mea de lucru, cu mici pauze, începe la ora 10.00 și se termină la 23.00, dacă nu intrăm în regim de breaking news”, a mai spus acesta.


Ulterior, a adăugat: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news. Noi am dat tonul cu breaking news după breaking news, pe care îl folosesc toți cei care ne-au înjurat pentru asta.”


Victor Ciutacu, după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep cu Pfizer: „Nimic nu mă scoate mai tare din minți decât curvăsăria politică proastă”

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May