STIRI

POLITICA

Victor Ponta, atac la formaţiunea condusă de Dacian Cioloş: „PLUS este un cal troian în politica românească. Suntem singura ţară care îşi promovează trădătorii în loc să-i elimine”

08/05/2021 - 19:00

Victor Ponta – Dacian Cioloş. Într-o intervenţie la România TV, Ponta a spus că o tăiere a pensiilor şi salariilor şi o creştere a taxelor ar fi cea mai proastă măsură pe care ar putea-o lua autorităţile pentru salvarea României.


„Totul se reduce la economie, la capacitatea de a ajuta firmele româneşti, să păstrezi locuri de muncă, să creezi unele noi. Mă uit şi eu pe cifre şi România arată mai rău decât în 2010 când era condusă de Băsescu. Nu mai vorbesc de împrumuturi, anul trecut ne-am dublat datoria.Alte ArticoleConsilierul general PNL Adrian Moraru anunţă dezastrul pentru ...Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan pentru tăierea indemnizaţiilor ...Prefectul de Buzău a venit cu motocicleta la centrul de vaccinare ...


Citeste si EXCLUSIV Victor Ponta dă de pământ cu Vlad Voiculescu. „Şi-a eliminat adversarii cum au făcut comuniştii în anii 1945. Jignire mai mare pentru medici nu s-a putut”


Problema economică va fi cea mai importantă şi dacă se va trece iarăşi la tăieri de pensii, de salarii şi creşteri de taxe o să fie soluţia cea mai proastă. Tot ce s-a promis anul trecut legat de pensii şi de salarii s-a uitat. Cel mai rău e faptul că românii vor să-şi vândă afacerile. Cred că România, care a reuşit să iasă din criza din 2012 mai puternică decât era înainte de criză, acum nu-şi va mai reveni„, este de părere Victor Ponta.


Victor Ponta, atac la Dacian Cioloş: „În USR, în partea de PLUS a lui Cioloş vin oameni despre care nu ştii cu ce s-au ocupat până acum”


Liderul PRO România spune despre USR-PLUS că este un cal troian în politica românească, o formaţiune cu membri despre care nu se ştie cu ce s-au ocupat până acum, nici dacă au studii şi care nu au nicio legătură cu România.


„În USR, în partea de PLUS a lui Cioloş vin oameni despre care nu ştii cu ce s-au ocupat până acum, nu ştii nici dacă au studii, vin cu idei care nu au nicio legătură cu România. Pe această filieră, noi avem un cal troian în politica românească şi în guvern. Suntem singura ţară care ne promovăm trădătorii în loc să-i eliminăm.


În vremea Guvernului Ponta, noi nu am stat în coliţie să ne împărţim spitale cum au făcut cei de la USR-PLUS. Dacă ne trecea prin cap aşa ceva, venea Koveşi şi ne aresta pe toţi. Poate din criza sanitară reuşim să ieşim, însă criza economică e mult mai gravă şi nu va trece printr-un vaccin„, spune fostul premier.


Ponta, previziuni sumbre: România va fi falimentată


Ponta prognozează falimentarea României, şi asta întrucât s-a îndatorat peste măsură şi trăieşte din importuri.


„România trăieşte din împrumuturi care trebuie date înapoi şi din importuri. Din supermarketuri mâncăm scump şi cumpărăm produse făcute de polonezi, de chinezi etc, dar nu de români. Asta e reţeta cu care bagi o ţară în faliment”, conchide fostul premier.


Citeste si Consilierul general PNL Adrian Moraru anunţă dezastrul pentru Bucureşteni după votarea bugetului: „Şi la anul o să stăm tot în frig”


Citește și...


Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:


IKEA a demarat lucrările de construcție la magazinul din Timiș, al treilea din România
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun