STIRI

LIFESTYLE

VIDEO: Românii au Talent, sezonul 11. Cine este Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz

09/02/2021 - 11:33

A doua ediție a emisiunii Românii au Talent a fost difuzată la ProTV, luni, de la ora 20:30, iar Rareş Trufea a primit al doilea Golden Buzz.

Rareș Trufea a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș în a doua ediţie din sezonul 11 “Românii au Talent”, după o interpretare plină de emoție. Vezi AICI VIDEO cu momentul.

Rareș Trufea are 16 ani și cântă la pian și cu vocea. Și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.

Moștenește talentul de la tatăl lui, care este pensionar și liber profesionist solist vocal. Mama lucrează în Italia ca asistentă. Întreaga poveste a lui Rareş Trufea, AICI

Prima ediție a adus un show #unusiunu! Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, conform ProTV

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 7.4 puncte de rating și 20.8% share.

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia.

 

Sursa: Pro TV

 

Sursa: StirilePROtv

#RomaniiAuTalent, #GoldenBuzz, #Romania, #stiri, #StiriRomaniaShare with: