STIRI

SOCIAL

Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „E foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău”

09/06/2021 - 20:00

Viorica şi Ioniţă de la Clejani îşi susţin fiul cu orice preţ în scandalul în care Fulgy e acuzat de consum de droguri.


„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acest copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult.Alte ArticoleCele mai bune gustări ce pot fi consumate noaptea pentru un ...Bianca Drăguşanu îşi schimbă silicoanele. Cum a fost surprinsă ...Mihaela Bilic răstoarnă tot ce ştiam despre diete. Anunţul ...


Sunt copii buni, sunt copii talentați. Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show, conform Cancan.


Citeşte şi: Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy. Ce a răspuns Ioniţă când Răzvan Simion l-a întrebat direct: „Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”


Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”


„Eu l-am crescut foarte frumos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit sursei citate.


Citeşte şi: Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum” 


Recent, Fulgy a făcut declarații în fața jurnaliștilor despre perioada petrecută la clinica de dezintoxicare. Fiul cântăreţilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani a menționat că a avut parte de condiții de lux.


”Am vrut să fiu totuși lângă ai mei, dacă pățesc ceva să fiu aproape. Am renunțat la absolut orice viciu în viața mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze.


Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el.


Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg!


Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a spus Fulgy la Antena Stars.


Citeşte şi: Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy. Cine l-a reclamat la Poliţie şi ce mesaj le-au transmis Antoniei şi lui Alex Velea


 


 


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


14 directori au condus în cinci ani TAROM, care are nevoie de 200 de milioane de euro
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun