STIRI

SOCIAL

X FACTOR 13 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Invitați de excepție în cea dea treia ediție a talent show-ului. Codrul Madigral a uimit pe toată lumea cu o interpretare fabuloasă!

13/09/2021 - 17:00

X FACTOR 13 SEPTEMBRIE 2021. Corul Național de Cameră ”Madrigal – Marin Constantin” dirijat de Anna Ungureanu este surpriza pentru jurați și pentru cei de acasă din această seară, de la 20.30, la Antena 1.


X FACTOR 13 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Invitați de excepție în cea dea treia ediție a talent show-ului.Alte Articole


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii ...


În plină criză Covid, oamenii de ştiinţă susţin că au ...Clipe dramatice pentru marele actor Valentin Uritescu. Cum a ...


Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.


X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!


Citește și: X Factor România 6 septembrie 2021. Juraţii au izbucnit în lacrimi când au văzut ce surpriză li s-a pregătit pe scenă


Primele audiții au fost cu emoții pentru juratul Ștefan Bănică, mentorul grupei de Băieți în cel de-al zecelea sezon X Factor.


În timp ce colegii săi păreau că își ocupă cu rapiditate locurile pentru Bootcamp, artistul a avut de așteptat ceva mai mult, lucru care a iscat glume la pupitrul juraților.


”Sunt extrem de relaxat, dacă nu vin… nu vin. Dacă am un singur concurent, cum ar fi să se bată cu el însuși în etapele următoare”, a declarat amuzat Ștefan Bănică.De partea cealaltă, Delia, Loredana și Florin Ristei nu s-au sfiit să îi reproșeze că este extrem de exigent în alegerea concurenților pentru grupa sa. ”Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău! Sincer, nu ai treabă cu muzica, să auzi… ceea ce e esențial! Deja nu mai am răbdare, pentru că eu am nevoie de băieți în grupa mea”, i-a spus Ștefan Bănică unui concurent vineri seara.


Citește și: X FACTOR 10 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Seară incendiară la cea de-a doua ediţie a concursului. Cargo și Bikers for Humanity au ridicat sala în picioare


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep